Ceník

Vyberte si Fotkoutek.FUN

×
Zájem o fotokoutek
= Napište součet slovy

Ochrana osobních údajů
Majitel webu Matěj Škraňka uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně a doplnění některých zákonů v platném znění. Zejména s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů). ​

Jaké osobní údaje shromaždujeme ?
Osobní údaje sbíráme za účelem zasílání objednaného zboží (svatební, plesové DVD, fotokniha, apod.) na Vaši adresu. Shromážděné údaje jsou následně použity na podporu klientského vztahu a správné vybavení objednávky. Základním předpokladem pro získání jakýchkoli informací je Vaše vyjádření souhlasu se zpracováním osobních údajů.

Ve Vaší nezávazné poptávce - /formulář/, kde můžete vyjádřit souhlas k možnému dalšímu zpracování os.údajů, pokud s dalším zpracováním souhlasíte, tak si Vaše údaje necháme pro další možnou naší spolupráci, objednávku. Pokud s dalším zpracováním nesouhlasíte tak po nejnutnější komunikaci Vaše os. údaje z naší databáze smažeme. Za smazaní a práci s os. údaji odpovídá majitel webu.

Údaje sbíráme tímto způsobem – při nezávazné poptávce a při následné komunikaci e-mailem. Jedná se o jméno a příjmení, telefonický a e-mailový kontakt. Při každém kroku se AZ-fotosluzby.eu řídí platnou legislativou a všeobecnými obchodními podmínkami.

Proč tyto údaje potřebujeme ?
Osobní údaje jsou v první řadě využívané na elektronické vybavení objednávky, realizaci dodávky, vyúčtováni plateb a s tím související komunikaci. Dále mohou být použity pro reklamní účely k tvorbě rozličných statistik /adwords a podobně/, které jsou však využívané pouze k interním účelům.

Majitel webu Matěj Škraňka se zároveň zavazuje k tomu, že Vaše osobní údaje nebudou poskytnuté třetím stranám, s výjimkou subdodavatelů – doručení objednávky a zprostředkovatelů, a to pouze takové, které jsou nevyhnutné pro úspěšnou realizaci objednávky a její dodávky.


×

, děkujeme za odeslání formuláře.

Ozveme se Vám co nejdříve, většinou tak do 48 hodin.

Děkujeme, Fotokoutek.FUN.

  • Fotokoutek ZÁKLAD

    1000

    Jedná se o fotokoutek, kde Vás vyfotíme a za poplatek vytiskneme fotku. Možnost zapůjčení rekvizit. Žádné posílání fotek na e-mail ani na Facebook.

    • 50,-Kč 1ks fotografie 10x15
    • 1 fotograf
    • 1 asistent
    • 1 grafický proužek ve fotce
  • Fotokoutek EXKLUZIV

    4500

    Fotokoutek, kde zajistíme během akce sdílení fotek na OneDrive Cloud. Fotky zašleme přes úschovna.cz. Za poplatek tiskneme fotky, zapůjčení rekvizit.

    • 50,-Kč 1ks fotografie 10x15
    • 1 fotograf
    • 1 asistent
    • 1 grafický proužek ve fotce
    • 1 online galerie
    • 1 zaslání fotek přes uschovna.cz
    • 1 OneDrive Cloud

Doplňující informace k ceníku

Doprava

6,-Kč / 1km (počítají se obě cesty)

S fotokoutkem přijedeme bez nároku na dopravu v rádiusu 50km z Hradce Králové. 

 

Ceník platný od 3.4. 2019, nejsme plátci DPH.

Sleduj naše fotky na Instagramu
Pokud rádi hovoříte... 775 303 701
Raději píšete... chci@fotokoutek.fun

Zábava v našem fotokoutku zaručena.

Logo AZ Fotoslužby

Jsme sdružení několika fotografů. Díky tomu plně pokryjeme veškerou poptávku fotografických služeb od portrétní fotografie přes focení v ateliéra až po fotografování svatby i fotografování maturitních plesů a reportážního focení.

  • Focení svateb
  • Focení svateb
  • Focení svateb
  • Focení svateb